Kathleen

Kathleen Wenteler-VerweijIk ben Kathleen Wenteler-Verweij (1993), woonachtig in Boskoop op de Windakker samen met mijn man en onze 2 kinderen. Ik heb een christelijke leefstijl die ik ook aan mijn eigen kinderen mee geef. Hiervan zullen de kinderen in de opvang mee krijgen dat wij bidden voor het eten, dit omdat het een gewoonte is voor onze eigen kinderen.

Sinds april 2013 ben ik in het bezit van mijn diploma Pedagogisch medewerker niveau 3. In mijn opleiding heb ik al heel wat werkervaring opgedaan tijdens stages en voordat ik de stap maakte om gastouder te worden ben ik 6 jaar werkzaam geweest in de kinderopvang. Dit heb ik met veel plezier gedaan. Naast en tijdens mijn opleiding en werk heb ik verschillende cursussen en trainingen gevolgd zoals: Baby pedagogiek, EHBO en BHV, How to talk to kids, Liefdevol begrenzen en omgaan met koppigheid maar ook ontwikkelingspsychologie en alle pedagogische stromingen zijn aan bod geweest. Mijn EHBO en BHV heb ik recentelijk weer verlengd.

Nu even over mij als persoon. Want ik wil niet voor niets gastouder worden dit heeft te maken met de persoonlijke en huiselijke sfeer die ik graag aan kinderen wil bieden. Zeg nu zelf wat is er mooier dan een plek om te spelen en leren in een huiselijke en vertrouwde sfeer!

Mijn hobby’s zijn zwemmen, zingen maar vooral lekker creatief bezig zijn! Buiten ben ik ook veel te vinden en geniet ik van al het moois wat de natuur ons te bieden heeft.

Ik vind het heel mooi dat ik het vertrouwen krijg om straks misschien wel voor uw kind(eren) te mogen zorgen en mee te gaan genieten in alle mooie sprongetjes  die de kinderen in hun ontwikkeling mee maken.

Ieder kind is anders, daarom vind ik het heel belangrijk om naar ieder kind als individu te kijken en te luisteren naar hun wensen en behoeftes. Je bent zoals je bent en je mag er zijn! Op deze manier wil ik de kinderen een veilig en vertrouwd gevoel geven.

Kiest u voor gastouderopvang bij mij? Samen gaan we vast en zeker een leuke tijd beleven, ik kijk er naar uit om uw kindjes te mogen verwelkomen!